Sokaktaki Dostlarımıza Yardım Eli

Sokaktaki Dostlarımıza Yardım Eli

Sosyal Sorumluluklarda allzin Hep Var

Allzin Teknoloji yola çıkarken iyi şeyler yapmak üzere gelecek planlarını yapmaktadır. Sokakta kalmış başta insanlar olmak üzere bize hiç zarar vermeden aramızda olan kedi, köpek ve bin bir çeşit kuş için mutlaka elden gelen imkanları seferber etmeliyiz. Gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.

Bildiğiniz üzere ülkemizde soğuk kış günleri başlıyor. Bu dönemde sokaktaki dostlarımızı aynen yaz döneminde susuzluktan ve açlıktan korumaya çalıştığımız gibi; kış günlerinde de soğuktan korumak insanlık vazifemizdir.

Yeni kurulan tüm işletmelerin, şirketlerin ve startupların pazarlama çalışması yapması, büyüyerek müşteri kazanması için zaruridir. Allzin olarak başından beri etik, şeffaf ve dürüst yaklaşım sergilemeyi ilke edindik. Biz de uygulamamızı insanlarımıza ulaştırmak için maddi-manevi çaba sarf ediyoruz. Beşiktaş Belediyesi ile yapacağımız pilot bölge çalışmasını bu güzel “Startup-Öğrenci-Belediye” katılımı ve iş birliği ile taçlandırmak istedik ve aşağıda detayları bulunan yarışmaya sponsor olduk. Yani gelecekte kazanacağımız paraların sosyal sorumluluk çalışmalarına ilk adımımızda başlamış olduk bu da bizi gururlandırırken mutlu etmektedir.

Sokaktaki dostlarımız için Beşiktaş Belediyesi ile “Sokak Hayvanlarına İnovatif ve Sürdürülebilir Yaşam Evi” tasarım yarışmasına desteklerimiz ile dahil olduk. Üniversite öğrencilerinin Beşiktaş Belediyesince belirlenen belirlenen yarışma alanlarına uygun tasarımları değerli tasarımcı/mimar jüri üyelerince değerlendirilerek her yarışma alanı için dereceye giren ilk 3 tasarım üretilerek belirlenen alanlara yerleştirilecektir. Başarılı bulunan ilk 30 proje ise sergilenecektir.

Öğrenci arkadaşlarımızın harika tasarımları ile sokaktaki dostlarımıza yuvalar edindireceğiz. Üretilmek üzere seçilen tasarımlara tasarım ekiplerinin isimleri yazılacaktır.

Yarışma Alanları:
Aykut Barka Parkı
Sanatçılar Parkı
Sporcular Parkı

Program
Proje Teslim Tarihi: 25 Aralık 2017
Ödül Töreni: Ocak 2018
İletişim: inovasyonmerkezi@besiktas.bel.tr

Detaylar için sokak-hayvanlarina-inovatif-ve-surdurulebilir-yasam-evi-tasarim-yarismasi linkini tıklayabilirsiniz.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.