Home Office Çalışırken Gidebileceğiniz En İyi Mekanlar

Home Office Çalışırken Gidebileceğiniz En İyi Mekanlar

Günümüz iş dünyasının dinamikleri, teknolojinin hızlı yükselişi ve salgın hastalıklar home office iş olanağını artırmıştır. Sizler için özellikle yeni nesil cafe/restoranlar arasından, home office çalışırken gidebileceğiniz en iyi mekanları derledik. Özellikle Corona Virüs sonrasında hemen her sektörde hibrit veya home office çalışma prensibi iş kültürüne işlemiştir. Sürekli evden çalışma durumu elbette monotonlaşabilir ve motivasyonu düşürebilir. Tam da bu noktada sizlere önereceğimiz mekanlar iş deneyimlerinizi daha verimli geçirmenizi sağlayacak!

Evden uzaklaşıp farklı bir atmosferde çalışmak yalnızca iş verimliliğini artırmakla kalmaz. Yeni yerler keşfetmenin ve leziz aperatifler tüketmenin keyfini de yaşamanıza olanak tanır.

Gelin, sıkıcı ofis duvarlarından ve evlerden kurtulup, çalışma rutinimize bir doz enerji katmak için en iyi mekanları keşfedelim! İş hayatınızı renklendirecek ve iş motivasyonunuzu tavan yaptıracak bu mekanların bir çok özelliği var. Sizler için seçtiğimiz mekanlar sadece kahve ve internet bağlantısı sunmuyor, çalışma deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanın kapılarını aralıyor.

Home office çalışırken gidebileceğiniz en iyi mekanlar için önemli olan noktalar; konforlu bir ortam, enerjik bir atmosfer ve ilham verecek ayrıntılardır. Ve tabii ki, lezzetli yiyecekler-içecekler de cabası! Sıcak bir kahvenin yanında, çalışma performansınızı artıracak sağlıklı seçeneklerle gününüzü renklendirebilirsiniz. Bu mekanlar, sadece bir çalışma alanı değil, aynı zamanda sosyal bir deneyim sunarak, yeni insanlarla tanışma ve farklı bakış açıları keşfetme fırsatı da sunar.

Unutmayın, iş dünyası artık sadece gri ofis duvarlarından ibaret değil. Bu mekanlar, çalışma hayatınıza yeni bir perspektif getirecek ve sizi her gün evden çıkartıp sosyalleşmek için ikna edecek.

Home office çalışırken gidebileceğiniz en iyi mekanlar ile ilgili rehberimize hoş geldiniz!

 

 

1.Cup of Joy/ Nişantaşı

Po1

İstanbul Avrupa yakası çalışma alanları denildiğinde ilk seçeneklerden biri elbette, Cup of Joy’dur. Mekan içerisinde yer alan tabela veya ledler oldukça şık bir görüntü katarken, İngiltere kahvecilerini andıran dış tasarımıyla kahve severleri kendine başarıyla çekmeyi başarmıştır. İç mekan tasarımında yer alan bolca bitki kendinizi bir botanik bahçesinde hissettirecek kadar yoğundur. Mekanın eşsiz tasarımının yanında Cup of Joy’da günün her saati taze kahve çekirdeği kokusunu hissedebilirsiniz.

Tel: 02122314831

Yol tarifi için tıklayınız.

 

2.Grōn/ Kadıköy

Po2

İstanbul Anadolu yakası içerisinde kahve kültürü en geniş mekanlardan biridir. Home office çalışırken asla sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz bir yer olmasıyla beraber patili dostlarınızı da yanınıza alabilir veya keyifli vakit geçirebilirsiniz. Geniş ve modern bir tasarıma sahip olan Grön’de zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kadıköy çalışma mekanları arasından hoşunuza gideceği konusunda ısrarcıyız.

Yol tarifi için tıklayınız.

 

 

3.Tasarım Bookshop&Cafe/ Kadıköy

po3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saatler süren bir çalışmaya ve sağlam bir odağa ihtiyaç duyuyorsanız doğru yeri buldunuz demektir. Enfes tatlıları ve taze kahvesiyle çalışma hayatınızı renklendirme imkanını Tasarım Bookshop&Cafe’de bulabilirsiniz. Saatlik veya günlük olarak toplantı odası kiralayabilir veya ekibinizle bir araya gelerek size özel alanda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. İçeriside barındırdığı onlarca kitapla birçok öğrenciye de hizmet veren Tasarım bizlerinde favorileri arasında.

Yol tarifi için tıklayınız.

 

4.MOC/ Nişantaşı

po5

Hepimiz çalışırken kendimize ait bir köşe olmasını veya harika kokan bir kahveyi talep ederiz. MOC tüm müşterilerine taze çekilmiş kahve ve rahat masalar sunarak bu dilekleri gerçekleştirir. Ulaşımı kolay ve merkezi bir yerde olmasının yanında freelancer veya home ofis çalışanlar için oldukça uygun. Ders çalışmak için mekanlar listesinde de kendini gösteren mekan öğrenci tercihleri arasındadır. Sosyalleşirken çalışmak isteyenler için ünik bir mekan olduğunu söylemek tamamen doğru olacaktır.

Tel: 02122344465

Yol tarifi için tıklayınız.

 

 

5.Müz/ Beyoğlu

po4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İçerisinde kocaman bir kültür ve deneyim barındırmasıyla kendine hayran bırakıyor. Atölyeler, bitkiler veya sakin bir çalışma alanı sizler için her zaman hazır. Botanik bir kahve dükkanı olan mekanda saksı yapımı atölyeleri çalışma sonrası stres atmak için oldukça keyifli olsa gerek. Çalışmak için sessiz mekanlar arayışındaysanız, canlı bitkilerin arasında huzurla çalışabilirsiniz.

Tel: 02122432262

Yol tarifi için tıklayınız.

 

 

6.Türk-Alman Kitabevi/ BeyoğluPo600

Çalışırken Alman pasta yanında güzel bir Türk kahvesi içmek isteyenlerin ortak mekanı olan Türk-Alman Kitabevi içerisinde, ilk ev sahibi onlarca kitaptır. Çalışma hayatınızı renklendirirken aynı zamanda harika bir network edinme imkanı sunar. İçerisinde birçok müdavime yer verirken her gün onlarca yeni insanın keşif rotaları arasında yer alır.

Tel: 02122493596

Yol tarifi için tıklayınız.

 

 

7.Minoa Village/ Etiler

po7 1 1

 

 

 

 

Sonbahar renklerinin ağırlıklı olduğu mekan içerisinde kahve ve kitap kokusu 24 saat ahenkle dans eder. Minoa Village, sahip olduğu bohem havayı tüm müşterilerine sevdirmeyi başarmıştır. Yalnızca 3.nesil kahvecilerin izinden gitmemiş aynı zamanda leziz bir menüyle kusursuz olmayı başarmıştır. Bilgisayarınızı veya notlarınızı alıp sıkılmadan tüm günü kolaylıkla geçirebilirsiniz. İlham konusunda sıkıntı yaşayan herkes mekanın atmosferine kendini bırakarak verimli bir şekilde çalışabilir.

Tel: 02123515245

Yol tarifi için tıklayınız.

 

 

8.Walter’s/ Kadıköy

 

po7 1

Moda’nın denize çıkan dar sokakları arasında yürürken önünden geçseniz içeri girmeden duramayacağınız bir konsept kafe. Walter’s konsepti ‘Breaking Bad’ adında adeta bir kült olan diziye dayanıyor. Mekan içerisinde periyodik tablolardan alıntılar, diziye atıfta bulunan kostümler veya kapsüller görebilirsiniz. Bir kimya laboratuvarında size özel çekilmiş taze kahvenizi yudumlarken oldukça keyif alacağınıza eminiz. Oldukça rahat sandalye veya koltuklara sahip olan mekan home office çalışanlar için büyük bir avantaj.

Tel: 05342418386

Yol tarifi için tıklayınız.

 

 

Gittiğiniz bölgedeki restoranları, restoran kampanyalarını ve etkinlikleri keşfetmek için allzin’i indirin 🙂

App Store‘dan ücretsiz indir

Google Play ‘den ücretsiz indir

1 Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Kader ihtiyar avatarı

    İstanbul’u yeniden keşfetme zamanı👍🎶❤️

    Kader ihtiyar Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.