Küçük İşletmelerin De Web Sitesi Olması İçin 4 Neden

Küçük İşletmelerin De Web Sitesi Olması İçin 4 Neden

Küçük İşletmelerin Neden Bir Web Sitesi Olmalı?

İşletmelerin birçoğu günümüzde bir websitesine sahip değil. İşletmeniz için bir websitesine sahip olmanın yararlarını bilmenin tam zamanı.
Tüketicilerin %85 internet üzerinden yerel işletme bulmaktadır. Canınız tatlı çektiğinde tatildeyken ve size en yakın restoranı bulmak istediğinizde ne yaparsınız?
Google girip bir araştırma yaptığınızda gördüğünüz ilk şey çıkan araştırma sonuçlarıdır. Neredeyse herkes işletme yorumlarını da okur. Bu sonuçlar da her büyüklükteki işletmeler için bir web sitesi vasıtasıyla internet üzerinde var olmanın sosyal medyada var olmasından çok daha fazla önemli olduğunu gösteriyor.
Özellikle küçük ve yerel işletmeler için bir websitesine sahip olmak hem yerel müşterileri hem de turistleri kendi müşterileri yapmak için hayati öneme sahiptir.

2020’de bir web sitesine yatırım yapma konusunda kararsızsanız sizin için bir web sitesinin 4 yararı :

1.Müşteriler için Kolay Ulaşılabilir Olun

Bir websitenizin var olması demek internet üzerinde var olmak demektir. Web sitenizi çok kolay bir şekilde müşteriler için en uygun hale getirebilirsiniz ve Google aramalarda çıkarabilirsiniz. Bir web sitesine sahip değilseniz ve yeni müşteri çekmek için geleneksel yöntemlere inanıyorsanız muhtemel potansiyel müşterilerinizi kaybedebilirsiniz. Büyük zincirlerle rekabet edebilmek için de bir web sitesine ihtiyacınız var.
Bir yemek restoranınız var ama web siteniz yoksa oluşabilecek muhtemel sonuçlar şunlardır:  İnternet aramalarında büyük yemek zinciri birinci sırada olurken ikinci sırada özellikleri belirtilmiş, nasıl iletişim kurulacağı bildirilen basit ama fonksiyonları vurgulanmıs yerel site yer alır. Bunlar da gösterir ki basit bir güncel site işletmenizi araştırmalarda ortaya çıkar.

2.Maliyetlerinizi Azaltarak Paranızı Koruyun

Menünüzü dijitale dönüştürerek baskı masraflarından, yıpranmış kağıt görüntüsünden kurtulun. Bir web sitesi ve dijital menü müşterilerinize, onlara ne kadar yakın oldugunuzu hissettirin. Web sitesi ve dijitale menü sizi diğer işletmelerden ayırır, müşterinin aklında kalmasını sağlar, baskı masraflarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur ve güncelliğini her zaman koruyarak tasarruf etmenizi sağlar.

3.Ürünleriniz ve Servislerinizi Dilediğiniz gibi Gösterin

Bir web sitesi sayesinde ürünlerinizi, özelliklerini, sunumlarınızı herkesin kolay bir şekilde görmesini sağlayabilirsiniz. Müşterilerin ürünlerinizi online platformda görmesi markanızın akıllarında kalmasına ve yerinizi ziyaret etmesine sebep olacaktır.
Web sitesi sayesinde ürünlerinizin içeriklerini, maliyetini, görünüşünü tanımlayabilir doğru bilgi verebilirsiniz bu sayede müşterileriniz ne beklediklerini bilirler.Oluşabilecek hayal kırıklıklarının önüne geçmiş olursunuz.

4. Müşterilerinizden Geri dönüş Şansı Yakalayın

Web sitesi size müşteri sadakat portföyü sunar. Müşterilerinizin en çok neye baktığını dönemsel olarak  ilgi gören ürününüzün ne olduğunu bilebilirsiniz. Bu listeye göre web sitenizle neyin en üstte kalacağının kararını doğru bir şekilde verebilirsiniz.

Hemen bir web siteniz olsun istiyorsanız bizimle iletişime geçin mailto:allzin@partner.allzin.com

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.